e
Banner

Etiketler: daf trucks



DAF, Yeni Nesil mesleki kamyon serisini piyasaya sürüyor


Yayın: 07-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

DAF, arazi ve yol uygulamaları için çift tahrikli çekici ve kamyon paketiyle başarılı Yeni Nesil XD, XF, XG ve XG+ serisini tamamlıyor. Artık 4x2 dingil modelleriyle de sunulan yeni XDC ve XFC Construction araçlar da buna dahil. DAF, arazi özelliklerine ihtiyaç duyulmayan, en düşük hasar görme riskini gerektiren uygulamalar için XD ve XF'in yeni ekstra sağlam modelini sunuyor. Kısacası, her uygulama için bir Yeni Nesil DAF mevcut.




DAF Trucks, teknisyen ve servis ekibi yarışması başlatıyor


Yayın: 02-10-2023
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: daf trucks teknisyen

Birinci sınıf bir kamyon, birinci sınıf servisi hak eder. Bu nedenle DAF Trucks, teknisyenlerini ve servis ekiplerini, kendilerini en iyi şekilde sunmaları için motive ediyor. "Yılın En İyi Teknisyeni" ve onu takip eden "Yılın En İyi Servis Ekibi" yarışması ile DAF, Avrupa'daki en iyi DAF atölye ekiplerini aramaya başlıyor.




DAF Trucks, 2023'te üretimde rekor kırdı, beş ülkede pazar lideri oldu


Yayın: 06-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar

2023'te DAF Trucks, mükemmel performanslara imza attı. Hollandalı kamyon üreticisi, 69.800 ünite üreterek tüm zamanların en yüksek üretim seviyesine ulaştı ve en az beş Avrupa ülkesinde pazar lideriydi. 




DAF Trucks'a üç ödül


Yayın: 27-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

DAF Trucks, üst üste ikinci kez Londra'daki prestijli 2024 Fleet News Awards'ta "Fleet Manufacturer of the Year" ünvanıyla onurlandırıldı. Ayrıca DAF, dağıtım kamyonları için iki ödüle layık görüldü: Çok yönlü XD ve LF şehir dağıtım kamyonu, sırasıyla 12 tona kadar ve 12 ton üstü kategorilerinde "Best Rigid Truck" ödülünü aldı.




DAF Trucks, en iyi performans gösteren tedarikçileri ödüllendiriyor


Yayın: 29-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

DAF, tedarikçilerin ürün geliştirme, operasyonlar ve satış sonrası destek alanlarındaki başarılarını değerlendirmek için kapsamlı Tedarikçi Performans Yönetimi Programından (SPM) yararlanıyor. DAF'ın Eindhoven'daki genel merkezinde düzenlenen 2024 DAF SPM Recognation Event sırasında çok sayıda tedarikçi onurlandırıldı.